Hevoskasvatusta

Hevosten täysihoitopaikkoja

Kilparatsastusta

Esittely

Four Winds Stable - laatua hevosellesi

 

Four Winds Stable on Korpilahdella sijaitseva yksityistalli. Tarjoamme hyvän ja yksilöllisen täysihoidon kilpa- ja harrastehevosille.

 

Talleissamme on tilat 24 hevoselle. Käytössäsi on tilava 22 x 60 metrin maneesi, kahvio ja estekalusto. Viihtyisä ja rauhallinen talliympäristö, kokopäivätarhaus, ruokinta kolmesti päivässä ja ammattitaitoinen hoito takaavat hyvät elinolot hevosellesi. Kesäisin hevoset tarhataan 17 hehtaarin laidunalueella.

Tarjoamme erinomaiset harjoittelumahdollisuudet niin este- kuin kouluratsastajille. Säännölliset valmennukset pyörivät lajikohtaisesti jopa viikoittain. Ratsukoita valmentavat mm. Sanna Backlund, Oliver Karma, Helkky Ylönen,  ja Anu Korppoo. Lisätietoja valmennuksista ja muista tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

 

Järjestämme myös este- ja kouluratsastuskilpailuja seuratasolta kansallisiin kilpailuihin sekä erilaisia hevosaiheisia tapahtumia, yleisötilaisuuksia ja luentoja.FWB-kasvatus

Lisäksi tilalla on pienimuotoista fwb-hevosten kasvatusta. Tavoitteenamme on kasvattaa hyväsukuisia ja -rakenteisia suoritushevosia. Ensimmäiset varsat ovat jo myydyt ratsastajille, joten seuraamme mielenkiinnolla niiden kehitystä kilpauralla.

Kasvattimme osallistuvat Kasvattajapäiville, Kyvyt Esiin -tapahtumiin ja Laatuarvosteluun.